MalmöKlassikern - bli en klassiker i Malmö

MalmöKlassikern
MalmöKlassikern är ett arrangemang som drivs av IS-Event (bifirma till i-Strategi AB).

För att bli en MalmöKlassiker ska man genomföra MalmöMilen, MalmöSimmet och Malmö Velo Classic under samma år. Man kan välja vilken distans man vill - alla som går i mål på samtliga dessa tävlingar blir en MalmöKlassiker.

För att delta i MalmöKlassikern börjar man med att springa MalmöMilen (nästa chans är den 15:e juni 2013), därefter simmar man MalmöSimmet (nästa chans 3 augusti 2013). På MalmöSimmet kan man välja att simma 1.000 eller 2.000 meter vid Scaniabadet i Västra Hamnen. Därefter är det bara cyklingen kvar - Malmö Velo Classic (nästa chans 14 september) med start och mål vid Husie IP. I cyklingen kan man välja att cykla 75 eller 120 km. Alla distanser kvalificerar sig till MalmöKlassikern.

Man behöver inte föranmäla sig till MalmöKlassikern det räcker att man deltar i loppen. När man anmäler sig till det avslutande loppet - Malmö Velo Classic vill dock gärna att man kryssar i att man är med i MalmöKlassikern och gärna fyller i sina tidigare OCR-nummer. Då blir det enkelt för oss att ta fram tröjor och tider i förväg. Detta går även att lösa i efterhand, men blir så mycket enklare om man anmäler direkt via Malmö Velo Classic.

Topp25%
De som kommer på övre kvartilen (topp 25%) i varje deltävling för sitt kön kommer att belönas med en speciell tröja och speciellt diplom. Det är topp 25% som räknas oavsett vilken sträcka man väljer på sim och cykling. Det är värt att kämpa lite extra för att bli en Topp25% MalmöKlassiker.

 

Kontaktuppgifter:
IS-Event
Box 4163
203 12  Malmö
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
040-304980

  Joomla templates designed by Lonex.

Tipsa Facebook

Tipsa på Facebook